Slachter (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen
- Beschrijving
- Opleiding
- Arbeidsmarkt
- Beroepssector
- Roadies
Wat is, wat doet een Slachter?
Je slacht dieren en versnijdt hun vlees (uitbenen, bereiden, ...).
Je werkt volgens de reglementering van de veterinaire diensten en volgens de regels voor voedselhygiëne en veiligheid.
Bijkomende activiteiten kunnen zijn:
- vleesverwerkende handelingen uitvoeren (pekelen, inblikken, kant-en-klaargerechten, ...)
- een team coördineren.
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO
Slagerij duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca -
BSO - L12
OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO
Slagerij duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca -
DBSO - L12
OPLEIDINGEN Leertijd
Slager
Slager- bereider verkoopklare gerechten
Slager- bereider verkoopklare gerechten
OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL
Slagerij duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca