Banketbakkerij-chocoladebewerking - Derde graad
Studierichting "Banketbakkerij-chocoladebewerking" |
|
Wanneer je je zowel (banket)bakker als kunstenaar voelt, is dit bijkomend specialisatiejaar misschien iets voor jou. Je wordt tijdens je opleiding ingewijd in de geheimen van de fijne patisserie, leert de nieuwe trends in de banketbakkerij kennen en chocoladeproducten (pralines, bouchés, mousses…) maken… Je krijgt ook de kans je artistieke talenten te ontplooien. Je gaat aan de slag met chocolade, suiker, ijs, marsepijn, koekjes en confiserie en verrast je klanten met zelfgemaakte ambachtelijke, eetbare en smaakvolle creaties. Tijdens praktijklessen en stage leer je al doende handige tips en trucs van specialisten. Je leert je producten kunstzinnig verpakken, presenteren en vlot aan de man brengen. Vandaar dat er naast veel praktijk, ook aandacht is voor verkooptechnieken en bedrijfsorganisatie. |
Banketbakkerij-chocoladebewerking |
- Beschrijving
- Lessen
- Scholen
- Toelating
- Attesten
- Wat na