Verkoper in de slagerij

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en -technieken met betrekking tot de verkoop van vers vlees, vleeswaren, vleesbereidingen en alle voedingsmiddelen die in de toonbankverkoop zijn toegelaten.
Je kan de schotels in de toonbank schikken en presenteren.
Je leert met de kassa en de weegschaal werken, de toonbank aanvullen en herschikken, winkelklare producten versnijden en vleeswaren verpakken.
Je kan de vragen van klanten commercieel verwerken.

 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

80 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: VERKOPER IN DE SLAGERIJ na 80 lestijden.

 

Instellingen

 

Beroepen

Verkoper van voedingsmiddelen detailhandel

 

Linken

Voedingsmiddelen verkopen (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Verkoper in de slagerij - Opleidingsprofiel SecVO

 

Verkoper in de slagerij

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en -technieken met betrekking tot de verkoop van vers vlees, vleeswaren, vleesbereidingen en alle voedingsmiddelen die in de toonbankverkoop zijn toegelaten.
Je kan de schotels in de toonbank schikken en presenteren.
Je leert met de kassa en de weegschaal werken, de toonbank aanvullen en herschikken, winkelklare producten versnijden en vleeswaren verpakken.
Je kan de vragen van klanten commercieel verwerken.

 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

80 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: VERKOPER IN DE SLAGERIJ na 80 lestijden.

 

Instellingen

 


Gegevens bijgewerkt tot 08-01-2016