Medewerker brasserie taverne bistro

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je leeft richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken na en onderhoudt de lokalen en het keukenmaterieel.

 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

240 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: MEDEWERKER BRASSERIE TAVERNE BISTRO na 240 lestijden

 

Instellingen

 

Beroepen

Kelner brasserie

Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood

Uitbater café - brasserie

 

Linken

Bediening café restaurant(m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Kelner - VKS - Beroepskwalificatie niveau 4

Medewerker brasserie taverne bistro - Opleidingsprofiel SecVO

 

Medewerker brasserie taverne bistro

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken met betrekking tot het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je leeft richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken na en onderhoudt de lokalen en het keukenmaterieel.

 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

240 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: MEDEWERKER BRASSERIE TAVERNE BISTRO na 240 lestijden

 

Instellingen

 


Gegevens bijgewerkt tot 14-12-2015