Kelner brasserie taverne bistro

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken met betrekking tot het bedienen van gasten, het uitvoeren van werkzaamheden in de zaal, het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je kan richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je een zaal klaar, verzorg je de omgang met de gasten en bedient ze.
Je bereidt de bar voor en schenkt dranken.
Je leert tappen, een toog beheren en snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten bereiden. 


 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

600 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: KELNER BRASSERIE TAVERNE BISTRO na 600 lestijden.

 

Instellingen

 

Beroepen

Barman

Hulpkelner

Kelner brasserie

Kelner restaurant

Uitbater café - brasserie

 

Linken

Kelner brasserie-taverne - VDAB - Beroepenfilm

Bediening restaurant (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Kelner - VKS - Beroepskwalificatie niveau 4

Kelner brasserie taverne bistro - Opleidingsprofiel SecVO

 

Kelner brasserie taverne bistro

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken met betrekking tot het bedienen van gasten, het uitvoeren van werkzaamheden in de zaal, het bereiden van consumptie-ijsproducten en het bereiden van snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten.
Je kan richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven.
Je onderhoudt de lokalen en het zaalmaterieel.
Onder begeleiding zet je een zaal klaar, verzorg je de omgang met de gasten en bedient ze.
Je bereidt de bar voor en schenkt dranken.
Je leert tappen, een toog beheren en snacks, kleine gerechten, lichte maaltijden, vieruurtjes en ontbijten bereiden. 


 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

600 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: KELNER BRASSERIE TAVERNE BISTRO na 600 lestijden.

 

Instellingen

 


Gegevens bijgewerkt tot 06-01-2016