Hulpkok

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van gerechten.
Je kan richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven.
Je onderhoudt de lokalen, keuken- en zaalmaterieel onderhouden.
Onder begeleiding voer je de voorbereidende werkzaamheden voor de dienst uit, bereidt je warme en koude maaltijden.
Je bereidt  maaltijden met vis, vlees, gevogelte en desserten.

 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

440 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: HULPKOK na 440 lestijden

 

Instellingen

 

Beroepen

Hulpkok

Keukenmedewerker

Medewerker in sneldienstrestauratie- fastfood

 

Linken

Keukenpersoneel (m/v/x) - Beroepsprofiel Competent

Hulpkok - Opleidingsprofiel SecVO

 

Hulpkok

Beschrijving

Je leert basisvaardigheden en technieken aangeleerd met betrekking tot het bereiden van gerechten.
Je kan richtlijnen met betrekking tot veilig, hygiënisch, milieubewust en ergonomisch werken naleven.
Je onderhoudt de lokalen, keuken- en zaalmaterieel onderhouden.
Onder begeleiding voer je de voorbereidende werkzaamheden voor de dienst uit, bereidt je warme en koude maaltijden.
Je bereidt  maaltijden met vis, vlees, gevogelte en desserten.

 

Situering

Studiegebied Voeding
   
Belangstellingsdomeinen Voeding - Horeca
   
Trefwoorden Koken
   
Studieomvang

440 lestijden

 

Toelating

Voor de opleidingen van de studiegebieden personenzorg en voeding waarin cursisten rechtstreeks of onrechtstreeks met voedingswaren of -stoffen in aanraking komen en zij die waren of stoffen kunnen verontreinigen of besmetten, is in uitvoering van de federale regelgeving op de voedselveiligheid een medisch geschiktheidsattest vereist. 
Daartoe dient een arts voor 1 oktober van het betrokken schooljaar of onmiddellijk indien de inschrijving later plaatsvindt een verklaring van lichamelijke geschiktheid uit te reiken.
Dit attest mag ten hoogste drie jaar oud zijn.

 

Sanctie

Certificaat van de beroepsopleiding: HULPKOK na 440 lestijden

 

Instellingen

 


Gegevens bijgewerkt tot 11-12-2015