SCHOOLFICHE: PIVA (Provinciaal Instituut Antwerpen) | |
Desguinlei 244 2018 Antwerpen 03 242 26 00 info.piva@provincieantwerpen.be http://www.piva.be |
|
Infomomenten | |
Er zijn geen gegevens ter beschikking | |
CLB: Provinciaal CLB Antwerpen | |
Markgravelei 86 2018 Antwerpen 03 241 05 00 clb@provincieantwerpen.be http://www.provincieantwerpen.be/aanbod/doe/leerlingenbegeleiding.html |
|
Schoolaanbod | |
Eerste graad | |
1e leerjaar A | |
1e leerjaar B | |
Tweede graad | |
Bakkerij (BSO) | |
Bakkerij (BSO) | |
Restaurant en keuken (BSO) | |
Restaurant en keuken (BSO) | |
Slagerij (BSO) | |
Slagerij (BSO) | |
Bakkerijtechnieken (TSO) | |
Bakkerijtechnieken (TSO) | |
Horeca (TSO) | |
Horeca (TSO) | |
Slagerijtechnieken (TSO) | |
Slagerijtechnieken (TSO) | |
Toerisme (TSO) | |
Toerisme (TSO) | |
Derde graad | |
Banketaannemer-traiteur (BSO specialisatiejaar ) | |
Banketbakkerij-chocoladebewerking (BSO specialisatiejaar ) | |
Brood- en banketbakkerij (BSO ) | |
Brood- en banketbakkerij (BSO ) | |
Brood- en banketbakkerij en confiserie (BSO ) | |
Grootkeuken (BSO ) | |
Hotelonthaal (BSO specialisatiejaar ) | |
Restaurant en keuken (BSO ) | |
Restaurant en keuken (BSO ) | |
Restaurant en keuken (BSO ) | |
Restaurantbedrijf en drankenkennis (BSO specialisatiejaar ) | |
Slagerij (BSO ) | |
Slagerij (BSO ) | |
Slagerij - Fijnkosttraiteur (BSO specialisatiejaar ) | |
Slagerij en verkoopsklare gerechten (BSO ) | |
Specialiteitenrestaurant (BSO specialisatiejaar ) | |
Assistent voedingsindustrie (TSO Se-n-Se ) | |
Bakkerijtechnieken (TSO ) | |
Bakkerijtechnieken (TSO ) | |
Brood en banket (TSO ) | |
Horeca (TSO ) | |
Horeca (TSO ) | |
Hotel (TSO ) | |
Slagerij en vleeswaren (TSO ) | |
Slagerij-Traiteurtechnieken (TSO ) | |
Slagerij-Traiteurtechnieken (TSO ) | |
Toerisme (TSO ) | |
Toerisme (TSO ) | |
Toerisme (TSO ) |