Slachter (M/V/X)
Knelpuntberoep Vlaanderen

 

Wat is, wat doet een Slachter?

Je slacht dieren en versnijdt  hun vlees (uitbenen, bereiden, ...).
Je werkt volgens de reglementering van de veterinaire diensten en volgens de regels voor voedselhygiëne en veiligheid. 

Bijkomende activiteiten kunnen zijn:
- vleesverwerkende handelingen uitvoeren (pekelen, inblikken, kant-en-klaargerechten, ...)
- een team coördineren.  



OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats SO

Slagerij duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - BSO - L12

OPLEIDINGEN 3e graad DUAAL - lesplaats CDO

Slagerij duaal - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca - DBSO - L12

OPLEIDINGEN Leertijd

Slager
Slager- bereider verkoopklare gerechten

OPLEIDINGEN BUSO - OV4 - 3e graad - DUAAL

Slagerij duaal - BSO - Arbeidsmarkt - Voeding en horeca

           

Roadies

Slager