Hygiëneconsulent in de voedingssector - Syntra ondernemersopleidingen

   


Opleiding "Hygiëneconsulent in de voedingssector"

Het doel van de cursus is het opleiden van  hygiëneverantwoordelijken en hygiëneconsulenten  (extra jaar) die allerhande bedrijven in de  voedingssector kunnen bijstaan in hun streven naar  hoogstaande kwalitatieve productieprocessen, in het  opmaken en implementeren van een bewakingsplan  dat voldoet aan de huidige hygiënenormen.  
Waar de hygiëneverantwoordelijke vaak nog  werkzaam is op de werkplek in het kader van het  toepassen van de hygiënevoorschriften, zal de  hygiëneconsulent zowel theoretisch als praktisch op  de hoogte zijn van de hygiënenormen en deze  strenge vereisten op de werkvloer kunnen laten  toepassen.  
Tot het takenpakket van de hygiëneconsulent hoort  ook het geven van opleiding en het voorzien van  vorming met betrekking tot de diverse aspecten van  hygiënenormen en –bewaking.

 

Opleidingsduur

Afhankelijk van het gekozen traject

 

Hygiëneconsulent in de voedingssector - Syntra ondernemersopleidingen

   


Opleiding "Hygiëneconsulent in de voedingssector"

Het doel van de cursus is het opleiden van  hygiëneverantwoordelijken en hygiëneconsulenten  (extra jaar) die allerhande bedrijven in de  voedingssector kunnen bijstaan in hun streven naar  hoogstaande kwalitatieve productieprocessen, in het  opmaken en implementeren van een bewakingsplan  dat voldoet aan de huidige hygiënenormen.  
Waar de hygiëneverantwoordelijke vaak nog  werkzaam is op de werkplek in het kader van het  toepassen van de hygiënevoorschriften, zal de  hygiëneconsulent zowel theoretisch als praktisch op  de hoogte zijn van de hygiënenormen en deze  strenge vereisten op de werkvloer kunnen laten  toepassen.  
Tot het takenpakket van de hygiëneconsulent hoort  ook het geven van opleiding en het voorzien van  vorming met betrekking tot de diverse aspecten van  hygiënenormen en –bewaking.

 

Opleidingsduur

Afhankelijk van het gekozen traject