BuSO Opleidingsvorm 4 - Medewerker banketbakkerij duaal  

Beschrijving van de richting "Medewerker banketbakkerij duaal" (OV 4 )

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen (vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid.

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie medewerker brood- en banketbakkerij, niveau 2

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). 

Voor elke duale opleiding bestaat er in het 1ste leerjaar van de 2de graad een curriculumdossier en in het 2de jaar van de 2de graad een standaardtraject*. Hierin staat gedetailleerd wat jij minimaal moet leren. Open het tabblad ‘Lessen’, om het te lezen.

Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren.  Dat betekent dat je automatisch doorstroomt van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’

* Vanaf 1/9/2024 vervangt het curriculumdossier ook het standaardtraject in het 2de leerjaar van de 2de graad.

 

Waar kan ik "Medewerker banketbakkerij duaal" volgen ?

Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:

 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker banketbakkerij duaal" ?

 

Wat na "Medewerker banketbakkerij duaal" ?

 

Interessante links

Buitengewoon onderwijs:






BuSO Opleidingsvorm 4 - Medewerker banketbakkerij duaal  

Beschrijving van de richting "Medewerker banketbakkerij duaal" (OV 4 )

Je gaat een overeenkomst alternerende opleiding aan en leert: 

  • verschillende soorten (gist)degen (broden, zachte en harde luxe, taarten, gerezen bladerdeegproducten, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden 
  • verschillende soorten degen en beslagen (vet-, kook- en bladerdeegproducten, producten van beslagen, producten met beslagen, gezondheidsgerelateerde producten, …) bereiden om ze te verwerken, te bakken, af te werken, te bewaren en te verpakken volgens de voorschriften van de voedselveiligheid.

Deze duale opleiding is gebaseerd op de

  • Beroepskwalificatie medewerker brood- en banketbakkerij, niveau 2

Meer dan de helft van je graadsopleiding breng je door op je reële werkplek: concreet gaat het over gemiddeld minstens 20u/week (op jaarbasis). 

Voor elke duale opleiding bestaat er in het 1ste leerjaar van de 2de graad een curriculumdossier en in het 2de jaar van de 2de graad een standaardtraject*. Hierin staat gedetailleerd wat jij minimaal moet leren. Open het tabblad ‘Lessen’, om het te lezen.

Deze duale opleiding is een graadsopleiding en loopt over 2 jaren.  Dat betekent dat je automatisch doorstroomt van 3BSO duaal naar 4 BSO duaal.

Bron: www.duaalleren.vlaanderen en omzendbrief ‘duaal leren en de aanloopfase’

* Vanaf 1/9/2024 vervangt het curriculumdossier ook het standaardtraject in het 2de leerjaar van de 2de graad.

Waar kan ik "Medewerker banketbakkerij duaal" volgen ? (OV 4 - G2)

  Toon alle scholen

Verfijn je zoekopdracht door één of meerdere filter(s) te selecteren.


Filteren op provincie:
Filteren op net
   
Filteren op methodeschool:
Filteren op eigenschap:
   
 

Wie wordt toegelaten tot "Medewerker banketbakkerij duaal" ?

Wat na "Medewerker banketbakkerij duaal" ?